Nettbutikk oppdatering

Kristiane Austad

Nettbutikk oppdatering: Jeg tenkte å komme med en oppdatering av hvordan prosessen med å sette opp nettbutikk går. Nå er vi ikke mange dagene unna innlevering av gruppeeksamen vår, vi har derfor begynt å og ferdigstille både nettbutikken og oppgaven. Oppgaven har vært veldig morsom, med litt frustrasjon innimellom. Jeg har definitivt lært veldig mye nytt av denne oppgaven og har veldig mye å ta med meg videre. Jeg har lært om hvor mye som må være på plass for at en nettbutikk skal fungere og mye som burde være med for kunden sin del. Både for å skape en trygghet, men også brukervennlighet og lignende.

Vi føler at vi nesten er helt i mål med hva vi så for oss før vi startet denne prosessen, noen ting har vi dessverre ikke klart å fullføre. Vi satt noen litt for høye mål med tanke på video på nettbutikken, som vi ikke klare å realisere. 

Siden sist:

Siden sist har vi har gjort det mulig for kundene å logge inn på sin bruker eller lage en ny bruker. Her gjør vi det også mulig å melde seg opp på nyhetsbrevet vårt.

Jeg vil oppdatere en siste gang om prosessen å sette opp en nettbutikk etter endt levering!

Del gjerne

Lukk meny